Podcastek, műsorok komplett arculata

Tedd igazán felejthetetlenné műsorodat egy egyedi hangzású arculattal, melyet kifejezetten a te igényeid szerint készítünk. Főcímek, szponzor szövegek, aláfestő zenék és tartalmi elválasztó elemek készítésével is foglalkozunk.

External image

Komplett arculat

A kereskedelmi rádiók, amióta csak létezetnek időt és energiát nem spórolva igyekeztek egyedi arculattal pozícionálni magukat a piacon. A „radio imaging” mára már egy önálló iparággá vált, ma pedig már el sem tudnánk képzelni egy állomást egyedi hangzásvilág és arculat nélkül. Szerintünk egy podcast sem érdemel kevesebbet.

External image

Egy podcastet az audióimidzse és az egyedi hangzásvilága hasonlóképpen pozícionál. Egy jó arculattal felejthetetlenné válik a műsor a hallgató számára, egy jó promó erősíti a kötődést és bevonzza az új hallgatókat.

Legyen szó akár egy vállalat brand podcastjéről, egy személyes podcastről, vagy egy kerekasztal podcastről, segítünk megtalálni a tökéletes hangot, a szövegezéstől a komplett arculat legyártásáig minden folyamatban rendelkezésedre állunk.

Amikben biztosan tudunk segíteni:
  • Reklámok és promók

  • Szponzorüzenetek

  • Hangbemondások és narrációk

  • Főcímek és tartalmi elválasztó elemek

  • Aláfestő zenék

Branding

A vizuális megjelenés mellett egyre többen fordítanak komoly erőforrásukat az audióarculatukra is. Ez nem véletlen, hiszen a látottak mellett a hallottak is ugyanúgy megmaradnak az emlékezetünkben, ezt pedig automatikusan a márkához kapcsoljuk.

Már 1930-ban használt hanglogót az amerikai NBC és az akkor használt hanglogójukat hallhatjuk a mai napig is. Ennyire erős eszköz a hanglogó. Természtesen nem csak rádiók használnak szónikus brandinget. Az Apple, a Coca-Cola, a Duracell, az Intel, McDonald’s, a Netflix, a Microsoft is stratégiai szinten épít a szónikus elemekre. Nem is olyan rég pedig nem kisebb vállalat, mint a MasterCard döntött úgy, hogy hanglogóval erősíti a brandjét.

Egy audió médium esetében – mint amilyen a podcast – adja magát, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a hangzásvilágra is.

Egy már meglévő zenei arculathoz készült hanglogó:

External image

Ne bízd a véletlenre!

Minden általunk készített arculat teljes mértékben jogosított, így a YouTube Content ID rendszerével sem lesz gondod, még monetizáció esetén sem. Rádiós vagy televíziós felhasználáskor pedig a legtöbb esetben elég az állomásnak lejelentenie megfelelő adatokat.

Az általunk szállított podcast arculatok szerzői jogi helyzete minden esetben tisztázott és dokumentált. Az interneten található „royalty-free” és ingyenesnek mondott katalógusok semmilyen garanciát nem adnak arra, hogy az onnan származó művek felhasználása jogszerű-e. A szerző bármikor meggondolhatja magát — már, ha egyáltalán a szerző tette közzé az adott művet.

Rengeteg energiát fektettél a tartalmaidba. Ne egy olyan apróság miatt kelljen eltávolítanod a podcastedet, hogy egy „ingyenes” katalógusból választottál főcímzenét, ami után bejelentkezett a szerzői jog tulajdonosa. Az általunk szállított anyagokhoz nemzetközileg is elfogadott igazolást adunk.

External image

Csapatunk korábbi munkáiból